Vastgoedwebsites

Ofwel, de basis van elk project. Wij bieden een helder format (CMS) voor jouw verkoopwebsite, die je online snel en makkelijk zelf beheert. Dat is een lekker begin!

Experts op het gebied van vastgoed

Bij Woonmodule zijn we niet alleen experts op het gebied van vastgoed, maar ook in het maken van opvallende en effectieve websites. Of je nu een vastgoedbedrijf hebt, een projectontwikkelaar bent of als particulier je woning wilt verkopen, wij maken een website die past bij jouw wensen en doelstellingen.

Doe-het-zelf-service tool

Met onze nieuwe platform doe-het-zelf-service tool van Woonmodule kun je zelf een website maken die volledig in campagnestijl is. Hierbij kun je denken aan kleuren, logo’s en afbeeldingen die passen bij jouw merkidentiteit. Maar ook aan de indeling van de website, de navigatie en de inhoud van de pagina’s.

Ontworpen voor mensen zonder technische kennis

Onze tool is speciaal ontworpen voor mensen zonder technische kennis en ervaring met website-ontwerp. Met een paar klikken kun je een professionele website maken die er fantastisch uitziet en die je in staat stelt om jouw vastgoed op een effectieve manier te verkopen

Samen bouwen?
Plan een demo.

Voor een demo en de traditionele vrijdagmiddag Saotosoep ben je van harte welkom op ons kantoor in Rotterdam maar we komen ook graag bij jullie langs. Online kan natuurlijk ook!