Woningconfigurator

Met onze woningconfigurator zijn jouw potentiële kopers aan zet. In één oogopslag zien ze alle (meerwerk)opties en visualiseren hun persoonlijke keuzes eenvoudig realtime. Net zolang tot hun droomhuis op het scherm verschijnt dat perfect past bij de wensen en het budget. Gewoon vanaf de bank en zonder jouw tussenkomst. Dat scheelt vragen en tijd, lekker efficiënt dus.

Een configurator in de huisstijl van jouw project

Stimuleer het verkoopproces

Kopers vinden het leuk maar ook belangrijk om zelf online hun woning samen te stellen. Hiermee kunnen ze gemakkelijk het huis kiezen dat helemaal aansluit bij hun wensen en budget. Het koopproces wordt leuker, laagdrempeliger en daarmee succesvoller.

Stroomlijn je verkoop en verlaag verkoopkosten

Het grootste deel van het verkooptraject doet de koper zelf online. De partijen weten eerder waar ze aan toe zijn. De organisatie wordt minder belast met vragen en de huizenkopers kiezen uitsluitend opties die zeker kunnen omdat ze van tevoren uitgewerkt zijn.

Verhoog je klanttevredenheid

Door kopers zelf aan de knoppen te laten draaien, stellen ze een woning samen die ze echt willen. Dit leidt niet alleen tot blijere huizenkopers maar ook tot een blijere organisatie. Ons doel is de klanten van onze klanten happy maken want we weten dat onze klanten dan vanzelf ook happy worden.

Samen bouwen?
Plan een demo.

Voor een demo en de traditionele vrijdagmiddag Saotosoep ben je van harte welkom op ons kantoor in Rotterdam maar we komen ook graag bij jullie langs. Online kan natuurlijk ook!