Interieurconfigurator

Voor badkamer, keuken of wandafwerking hebben we ook diverse visualisers gemaakt.

Inrichten en visualiseren

Met de interieur configurator kunnen kopers volledig zelf hun ideale appartement inrichten en visualiseren. Dankzij de verschillende aanzichten en plattegronden kunnen ze de indeling van hun woning naar wens aanpassen en zo hun droomhuis creëren.

Het gaat verder dan alleen de indeling

Kopers kunnen nu ook hun keuken en badkamer volledig inrichten en personaliseren met verschillende opties. Zo kunnen ze bijvoorbeeld kiezen uit verschillende vloeren, frontjes, spatwanden en werkbladen voor de keuken. 

Daarnaast biedt onze webshop een uitgebreid assortiment van afbouwopties, zoals vensterbanken, deuren, kozijnen, elektra en nog veel meer. Dit alles kan worden geselecteerd en bekeken in een handig winkelwagentje, waar de prijs automatisch wordt bijgehouden.

het kleinste detail inrichten en visualiseren

Met de interieur configurator kunnen kopers nu hun eigen appartement tot in het kleinste detail inrichten en visualiseren, waardoor ze een weloverwogen en persoonlijke beslissing kunnen nemen. Dit vergroot niet alleen de klantbetrokkenheid, maar zorgt ook voor een verhoogde verkoop en tevredenheid bij de kopers.

Samen bouwen?
Plan een demo.

Voor een demo en de traditionele vrijdagmiddag Saotosoep ben je van harte welkom op ons kantoor in Rotterdam maar we komen ook graag bij jullie langs. Online kan natuurlijk ook!