Artist impressions

Een beeld zegt meer dan duizend woorden. Breng jouw project daarom tot leven met 2- of 3D-visuals en video’s van zowel het interieur als exterieur.

De toekomstige woning tot in detail weergeven

Bij Woonmodule weten we hoe belangrijk het is om een realistisch beeld te geven van een nieuwbouwproject. Daarom bieden wij artist impressions aan als onderdeel van onze diensten. Onze getalenteerde en ervaren visualisatie-artiesten maken gebruik van de nieuwste technologieën om 2D-tekeningen om te zetten in verbluffende 3D-beelden.

Adverteren & promoten

Het grote voordeel van een artist impression is dat potentiële kopers een realistisch beeld krijgen van de toekomstige woning, zonder dat deze al gebouwd hoeft te zijn. Dit helpt hen om een weloverwogen beslissing te nemen bij het kiezen van hun nieuwe woning. Daarnaast kunnen artist impressions ook gebruikt worden om het project te promoten en te adverteren.

Kleuren, materialen, indelingen en verlichting

Bij Woonmodule begrijpen we dat elk project uniek is en dat er verschillende doelen kunnen zijn voor het maken van artist impressions. Daarom bieden we maatwerkoplossingen aan die aan de specifieke behoeften van onze klanten voldoen. Of het nu gaat om een eenvoudige afbeelding van een gevel of een volledige virtuele tour door een nog te bouwen woning, wij kunnen het leveren.

Onze artist impressions zijn niet alleen realistisch, maar ook gedetailleerd en nauwkeurig. Ze laten zien hoe de woning eruit ziet onder verschillende lichtomstandigheden en in verschillende seizoenen. Dit alles om de kopers een zo volledig mogelijk beeld te geven van hun toekomstige woning.

Samen bouwen?
Plan een demo.

Voor een demo en de traditionele vrijdagmiddag Saotosoep ben je van harte welkom op ons kantoor in Rotterdam maar we komen ook graag bij jullie langs. Online kan natuurlijk ook!