Energietool

een energiezuinig huis inzichtelijk

De Energietool van Woonmodule laat kopers van nieuwbouwwoningen zien hoeveel lager de energierekening wordt. In de tool wordt een vergelijking gemaakt tussen de stookkosten in hun huidige woning en die van de beoogde nieuwbouwwoning Wat veel mensen zich onvoldoende realiseren is dat de energielasten in een nieuwbouwwoning soms honderden euro’s per maand lager zijn in hun bestaande huis. De tool is ontwikkeld in samenwerking met ingenieursbureau Merosch. 

Bekijk hieronder een demo

Bekijk onze cases

Stimuleren van de verkoop

De Energietool kan gemakkelijk worden geïntegreerd in de verkoopwebsite van het project en kan zowel als pagina als zwevende knop onderaan de pagina worden weergegeven. Dit maakt het voor kopers gemakkelijk om snel inzicht te krijgen in de voordelen van een energiezuinige woning en kan bijdragen aan het stimuleren van de verkoop.

Eenvoudige vergelijking

In het kort biedt de Energietool van Woonmodule kopers de mogelijkheid om snel inzicht te krijgen in de voordelen van een energiezuinige nieuwbouwwoning. Door middel van een eenvoudige vergelijking tussen huidige energielasten en verwachte energiegebruik en CO2-reductie, kunnen kopers zien hoeveel ze kunnen besparen op energiekosten en hoeveel beter het is voor het milieu.

Samen bouwen? Plan een demo.

Plan een online demo of zet de koffie klaar voor een persoonlijke kennismaking.

Neem contact op

Bekijk onze cases

Minerve Antwerpen

Minerve Antwerpen

Lees meer
Kooimeer

Kooimeer

Lees meer
Baandervesting Amsterdam

Baandervesting Amsterdam

Lees meer