Woningzoeker

Een interactieve woningzoeker is een krachtige tool.

Bij sommige projecten is het niet direct duidelijk waar de appartementen zijn gesitueerd. De woningzoeker helpt potentiële kopers bij het vinden van hun droomwoning. Met onze woningzoeker bieden we kopers een gebruiksvriendelijke en intuïtieve manier om beschikbare woningen te bekijken en te filteren op belangrijke kenmerken zoals prijs en oppervlakte.

Bekijk hieronder een demo

Vanuit verschillende perspectieven

Onze woningzoeker gaat verder dan alleen het weergeven van beschikbare woningen. We bieden kopers ook de mogelijkheid om het project in zijn geheel te bekijken, vanuit verschillende perspectieven en animaties, zodat ze een goed beeld krijgen van hoe het project eruit zal zien. 

Onze woningzoeker wordt volledig geïntegreerd in de huisstijl van de projectwebsite, waardoor deze naadloos past in de look and feel van het project. Dit zorgt voor een consistente en professionele uitstraling en versterkt het vertrouwen van kopers in het project en de ontwikkelaar.

Doe het nu ook zelf 

Het is nu ook mogelijk om zelf woningzoekers te bouwen met onze gebruiksvriendelijke software. Men kan alle gegevens van de woningen eenvoudig invoeren in het content management systeem. We hebben zelfs een tekenprogramma gebouwd waarmee het eenvoudig is om zelf een interactieve kaart te tekenen. Vraag een demo aan

Bekijk onze cases

Oosterhamrikkade Groningen

Oosterhamrikkade Groningen

Lees meer
Koperskeuzelijst configurator

Koperskeuzelijst configurator

Lees meer
De Maasbode Rotterdam

De Maasbode Rotterdam

Lees meer