Sinds 2018 bouwen wij (aan) mooie dingen.

In hartje Rotterdam, uitkijkend op de Erasmusbrug, vind je ons. Een nuchtere club vakfanaten die elke vrijdagmiddag met elkaar om tafel gaat. Nee, niet voor de laatste bespreking van de week, maar om traditiegetrouw een kopje Surinaamse Saotosoep te nuttigen. Proef je de sfeer al een beetje?

Natuurlijk wordt er hier ook minstens zo hard gewerkt, ook bij verzoeken op de valreep en soms zelfs buiten ‘werktijd’. En dat doen we het liefst voor - en met - gelijkgestemde bedrijven. We geloven namelijk heilig dat het geheel groter is dan de som der delen. Simpel gezegd: samen maken we de puikste plannen waar!

Ons team is een mix van bouwkundigen, programmeurs, webbouwers en designers. Allemaal technisch onderlegd, maar met oog en gedeelde liefde voor esthetiek. We denken altijd een stap vooruit en maken dingen graag mooi, helder en toegankelijk. Zowel voor jou als de eindgebruiker.

De teller loopt…

154

Taarten

1890

Kopjes koffie

1345

Kommen soatosoep

Samen bouwen?
Plan een demo.

Voor een demo en de traditionele vrijdagmiddag Saotosoep ben je van harte welkom op ons kantoor in Rotterdam maar we komen ook graag bij jullie langs. Online kan natuurlijk ook!