Ons Dorp – De Energie Tool, Configurator en Afbouwwinkel

Een goed geïsoleerde nieuwbouwwoning heeft grote voordelen. Als je naar de energiekosten van een nieuwbouwwoning kijkt dan kunnen die soms honderden euro’s lager zijn dan die van je oude lekke huisje.

Het verschil kan soms zo significant zijn dat het ‘loont’ om naar een energiezuinige woning te verhuizen.

Om dit inzichtelijk te maken ontwikkelde we samen met Merosch de Energie Tool. Hier bij Ons Dorp is de tool in de site (door derden) geïntegreerd middels een zwevend knop.

Speciale dank aan BPD / Dura Vermeer voor wie we de eerste keer deze mooie tool mochten ontwikkelen.

De Woningconfigurator 

Voor veel projecten voor de Gebroeders Blokland maken wij een woningconfigurator. De configurator vergemakkelijkt het verkoopproces aanzienlijk. Kopers kunnen eenvoudig en snel hun perfecte woning samenstellen en de aannemer/ontwikkelaar hoeft veel minder kopersbegeleiding in te zetten.

Alles is immers helder en duidelijk gevisualiseerd. Door de vragen van te voren al te beantwoorden krijg je ze achteraf niet meer.

Per bouwnummer kan dit zo zeven uur aan taaie kopersbegeleiding schelen.

Blokland Afbouw Winkel 

Nadat de kopers hun huis op maat hebben samengesteld en gekocht kunnen ze natuurlijk nog een hoop kleine afbouwopties kiezen.

Ook hier hebben de Gebroeders Blokland weer gekozen voor een uitgekiend assortiment van veel voorkomende opties en keuzes. Maatwerk wordt niet uitgesloten maar met deze winkel proberen ze wel op 90% van de vragen te anticiperen.  

De gekozen opties worden vervolgens doorgestuurd naar Hoonctrl/4PS en komen automatisch in de financiële administratie terecht.

  • Oplossingen
  • Energietool
  • Woningconfigurator
  • Opdrachtgever
  • Gebroeders Blokland

Samen bouwen?
Plan een demo.

Voor een demo en de traditionele vrijdagmiddag Saotosoep ben je van harte welkom op ons kantoor in Rotterdam maar we komen ook graag bij jullie langs. Online kan natuurlijk ook!