Doe-het-zelf

Met ons nieuwe self-service platform ben jij aan zet. Zo creëer je – zonder onze tussenkomst of technische kennis – een passende website voor jouw vastgoedproject. Start met een strakke basis in jouw huisstijl en integreer onze andere modules naar wens. Maak het zo gek als je zelf wil!

Trots op onze nieuwe eigen platform

Woonmodule is trots op zijn eigen platform waarmee het voor iedereen mogelijk is om eenvoudig zijn of haar project samen te stellen en te presenteren aan de wereld. Of je nu een projectontwikkelaar bent, een makelaar of een architect, ons platform is speciaal ontwikkeld om het proces zo makkelijk mogelijk te maken.

Het gemak van het zelf samenstellen

Onze klanten profiteren van het gemak van het zelf samenstellen van hun eigen project, zonder dat er specialistische kennis van programmeren of technische vaardigheden nodig is. Met onze tool kun je op elk gewenst moment de informatie op je website updaten en zo snel inspelen op veranderingen in de markt.

Kortom, het platform van Woonmodule biedt de mogelijkheid om jouw vastgoedproject snel en gemakkelijk te presenteren aan de wereld, zonder dat hier specialistische kennis voor nodig is. Ons platform is gebruiksvriendelijk, efficiënt en biedt de mogelijkheid om snel in te spelen op veranderingen in de markt.

Lead management functionaliteiten

Het Woonmodule-platform biedt ook lead-managementfuncties. Dit betekent dat je kunt bijhouden welke bezoekers interesse hebben in jouw project en hun contactgegevens kunnen opslaan om hen op de hoogte te houden van de ontwikkelingen. Zo kun je jouw marketingstrategie gerichter maken en betere verkoopresultaten behalen.

Samen bouwen?
Plan een demo.

Voor een demo en de traditionele vrijdagmiddag Saotosoep ben je van harte welkom op ons kantoor in Rotterdam maar we komen ook graag bij jullie langs. Online kan natuurlijk ook!