Doe het zelf

Trots op onze nieuwe eigen platform

Woonmodule is trots op zijn eigen platform waarmee het voor iedereen mogelijk is om eenvoudig zijn of haar project samen te stellen en te presenteren aan de wereld. Of je nu een projectontwikkelaar bent, een makelaar of een architect, ons platform is speciaal ontwikkeld om het proces zo makkelijk mogelijk te maken.

Gemakkelijk en intuïtief

Volledige controle

Lead management

het gemak van het zelf samenstellen

Onze klanten profiteren van het gemak van het zelf samenstellen van hun eigen project, zonder dat er specialistische kennis van programmeren of technische vaardigheden nodig is. Met onze tool kun je op elk gewenst moment de informatie op je website updaten en zo snel inspelen op veranderingen in de markt.

Kortom, het platform van Woonmodule biedt de mogelijkheid om jouw vastgoedproject snel en gemakkelijk te presenteren aan de wereld, zonder dat hier specialistische kennis voor nodig is. Ons platform is gebruiksvriendelijk, efficiënt en biedt de mogelijkheid om snel in te spelen op veranderingen in de markt.

lead management functionaliteiten

Het Woonmodule-platform biedt ook lead-managementfuncties. Dit betekent dat je kunt bijhouden welke bezoekers interesse hebben in jouw project en hun contactgegevens kunnen opslaan om hen op de hoogte te houden van de ontwikkelingen. Zo kun je jouw marketingstrategie gerichter maken en betere verkoopresultaten behalen.

Bekijk onze cases

Baandervesting Amsterdam

Baandervesting Amsterdam

Lees meer
De Zangvogel

De Zangvogel

Lees meer
Hoef en Haag

Hoef en Haag

Lees meer