Koperskeuzelijst configurator

Kopers kunnen eenvoudig online hun keuzes kenbaar maken met onze nieuwe interactieve koperskeuzelijst configurator. Ontwikelaars en aannemers kunnen snel en makkelijk zelf lijsten opstellen en uitzonderingen toevoegen. Kopers zien alleen de opties die voor hen gelden en die passen bij hun andere keuzes.

De koperskeuzelijst configurator is een gebruiksvriendelijke self-service tool die door ontwikkelaars en aannemers zelf kan worden opgetuigd en bijgehouden, en functioneert als een soort van webwinkel die eenvoudig in de projectsite kan worden geplaatst. Een dergelijke oplossing zorgt voor veel beter geïnformeerde kopers, zorgt voor betere gesprekken bij de makelaar en de kopersbegeleider, en helpt bij het voorkomen van fouten.

De applicatie past zich automatisch aan aan de styling van de projectwebsite, maar kan ook eenvoudig door de webbouwer naar eigen wens worden aangepast. Zie hier twee verschillende implementaties op projectwebsites, voorbeeld 1 en voorbeeld 2.

Zelf een interactieve koperskeuzelijst maken? 

  • Oplossingen
  • Woningconfigurator

Samen bouwen?
Plan een demo.

Voor een demo en de traditionele vrijdagmiddag Saotosoep ben je van harte welkom op ons kantoor in Rotterdam maar we komen ook graag bij jullie langs. Online kan natuurlijk ook!