Interieur configurator

Inrichten en visualiseren

Met de interieur configurator kunnen kopers volledig zelf hun ideale appartement inrichten en visualiseren. Dankzij de verschillende aanzichten en plattegronden kunnen ze de indeling van hun woning naar wens aanpassen en zo hun droomhuis creëren.

Bekijk hieronder een demo

Bekijk onze cases

Het gaat verder dan alleen de indeling

Kopers kunnen nu ook hun keuken en badkamer volledig inrichten en personaliseren met verschillende opties. Zo kunnen ze bijvoorbeeld kiezen uit verschillende vloeren, frontjes, spatwanden en werkbladen voor de keuken. 

Daarnaast biedt onze webshop een uitgebreid assortiment van afbouwopties, zoals vensterbanken, deuren, kozijnen, elektra en nog veel meer. Dit alles kan worden geselecteerd en bekeken in een handig winkelwagentje, waar de prijs automatisch wordt bijgehouden.

het kleinste detail inrichten en visualiseren

Met de interieur configurator kunnen kopers nu hun eigen appartement tot in het kleinste detail inrichten en visualiseren, waardoor ze een weloverwogen en persoonlijke beslissing kunnen nemen. Dit vergroot niet alleen de klantbetrokkenheid, maar zorgt ook voor een verhoogde verkoop en tevredenheid bij de kopers.

Samen bouwen? Plan een demo.

Plan een online demo of zet de koffie klaar voor een persoonlijke kennismaking.

Neem contact op

Bekijk onze cases

Vrolijk Leven Energie tool

Vrolijk Leven Energie tool

Lees meer
ThuisCare

ThuisCare

Lees meer
ODE Amsterdam

ODE Amsterdam

Lees meer