GISBERGEN VRIJSTAANDE WONINGEN

31 jul '18

Victor versterkt Woonmodule

 

Zoals de meeste van jullie weten of ervaren is het vaak druk bij ons. Dit komt omdat het moeilijk is mensen met de juiste vaardigheden te vinden. Gelukkig hebben we sinds enige tijd versterking gekregen van Victor. In zijn eerdere werk heeft Victor al heel veel ervaring opgedaan met het bouwen van vastgoedwebsites, interactieve kaarten en andere mooie tools. Zie bijvoorbeeld de site en woningkiezer 44floors.com. Met Victor beschikken we bij Woonmodule nu over een tweede developer die in staat is uitdagende sites en woonplanners te bouwen. Welkom Victor!

 Lancering Renovatiekompas 

 

Voor een samenwerking tussen de TBI Bouwbedrijven Era Contour, Hazenberg en Koopmans en de bedrijven Rutges, Hemubo en Smits hebben we een tool ontwikkeld waarmee snel en betrekkelijk accuraat de voordelen van een renovatie uitgerekend kunnen worden.
Op basis van jarenlange ervaring van de bedrijven en cijfers uit de praktijk hebben we een rekentool gebouwd die op basis van o.a. energiebesparing, exploitatie, het huurpuntensysteem en de  investeringskosten de eigenaren van woningcomplexen laat zien of een renovatie zinvol is en wat dit betekent voor de exploitatie.

Bekijk het renovatiekompas hier

3D Woonplanner voor Scholtens

 

Voor bouwbedrijf Scholtens uit Wognum hebben we een 3D woonplanner gemaakt. Nu maken we meestal 3D woonplanners maar bij deze Woonplanner is het bijzonder dat ook de plattegronden in 3D bekeken kunnen worden. Ook maken we in deze Woonplanner gebruik van 360 panorama’s. De 3D beelden in deze planner zijn gemaakt door BANL

Bekijk de fruittuinen hier

Kopersbegeleiding via de Woonplanner Kleinrijk

 

Bijzonder aan de Kleinrijk Woonplanner die we voor IBB | Kondor maakte is onder andere dat kopers niet alleen de verloopstukken kunnen samenstellen maar ook zelf contractstukken inclusief installaties en elektrapunten kunnen genereren. Bovendien krijg je als koper ook toegang tot veel meer opties die normaalgesproken bij de kopersbegeleiding pas aan bod komen. Denk hierbij aan loze leidingen, klokthermostaten en buitenkranen.

Kopers kunnen op deze manier bijna 90 % van de standaardopties zelf zonder hulp en begeleiding kiezen waardoor er bij de uiteindelijke kopersbegeleiding veel tijd en energie overblijft voor het vervullen van wensen die niet in de Woonplanner zijn meegenomen.

Een andere belangrijke innovatie bij de Kleinrijk Woonplanner is dat deze planner op de achtergrond direct CAD bestanden genereert die gebruik kunnen worden in het werktekeningentraject

Zie ook Kleinrijk hier

Keuze uit 10 verschillende woningtypes bij De Oevers 

 

Een andere nieuwe Woonplanner waar we trots op zijn is De Oevers voor Heembouw. Deze Woonplanner kenmerkt zich weer door de grote hoeveelheid aan gevelvarianten. Voor de voorgevel kan er worden gekozen uit 10 verschillende gevelvarianten in drie verschijningsvormen en in 10 verschillende kleurcombinaties. Alleen al voor de voorgevel zijn er dus 300 varianten mogelijk.

Bekijk de Oevers hier

Nieuwe website voor HOYT 

 

HOYT is de nieuwe naam voor ons zusterbedrijf BBVH en een nieuwe naam verdient een nieuwe responsive website. De structuur van de BBVH site is grotendeels behouden maar de kleuren zijn wat opgefrist en de site is volledig geoptimaliseerd voor vertoning op telefoons. Dat dit uitmaakt merken wij aan de statistieken de ‘bounce rate’ van de site is enorm gedaald terwijl de gemiddelde tijd die men op de site spendeert juist erg omhoog is gegaan. Hoyt.nl was het eerste project van Victor bij ons.

Over Woonmodule

Sinds iets meer dan een jaar profileren wij ons met de naam Woonmodule en in die tijd zijn wij uitgegroeid tot één van de marktleiders op het gebied van woonplanners en woningconfiguratoren in Nederland. Naast woonplanners bouwen wij ook vastgoedsites, maken interactieve kaartjes en bouwen custom web oplossingen voor de woningbouw.

Onze online planners kenmerken zich door hun gebruiksvriendelijkheid, heldere en duidelijke structuur en laagdrempeligheid. Wij geloven in mooie en snelle toepassingen die op ieder apparaat en elk besturingssysteem werken. Centraal staat altijd uw project dat we op de best mogelijk manier voor het voetlicht brengen.

Met vriendelijke groet,

Joris van Hoytema

GISBERGEN VRIJSTAANDE WONINGEN
« Terug naar overzicht
top
Configureer je eigen tangram model ;)
dubbelklik om het item te draaien.

Bel terug

* verplichte velden