Terug naar overzicht
Bekijk projectwebsite

Zuidhaven appartementen

De Zuid is een ontwikkeling van MRP Development en VORM Ontwikkeling en Zuidhaven is het 2e deelplan. Het woonblok bestaat uit een L-vormig woongebouw met 60 appartementen en 9 herenhuizen in de koopsector. Voor beiden heeft Woonmodule een woonzoeker en woningconfigurator gemaakt.

Voor de appartementen zijn realistisch gerenderde gevelbeelden gemaakt die Woonmodule heeft gebruikt om er een klikbare kaart van te maken. Het gebouw is vanuit 2 perspectieven te bekijken. De klikbare kaart is een woonzoeker waarbij de consument een gewenste bouwnummer kan kiezen. Een infobalk verschijnt met woning gerelateerde gegevens zoals locatie in het appartementengebouw, woonoppervlakte en de koopsom. De consument kan technische tekeningen downloaden maar hebben ook keus in het downloaden van de verkooptekeningen. De aan ons aangeleverde bouwtechnische tekeningen zijn door Woonmodule omgevormd tot verkooptekeningen waarbij de plattegronden ingekleurd en ingericht zijn met interieurstukken.

<p>Dit frameset-document bevat:<p> <ul> <!--li><a href="https://www.woonmodule.nl/zuidhavenapp/#house_selector" target="_blank" rel="nofollow">Zuidhaven appartementen</a></li--> <li>https://www.woonmodule.nl/zuidhavenapp/#house_selector</li> </ul>

Van ‘bouwtekening’ naar kant en klare online tool

Geef ons de tekeningen en wij brengen de structuur aan.

Neem contact op
top
Configureer je eigen tangram model ;)
dubbelklik om het item te draaien.

Bel terug

* verplichte velden