Terug naar overzicht

Zuidhaven 9 Herenhuizen

De Zuid is een ontwikkeling van MRP Development en VORM Ontwikkeling en Zuidhaven is het 2e deelplan. Het woonblok bestaat uit een L-vormig woongebouw met 60 appartementen en 9 herenhuizen in de koopsector. Voor beiden heeft Woonmodule een woonzoeker en woningconfigurator gemaakt.

De herenhuizen zijn vanuit het basisontwerp samen te stellen d.m.v. vele opties voor de gevel en woningindeling. De woningconfigurator biedt keuzevrijheid zonder dat de consument het overzicht kwijt raakt. Er zijn bijvoorbeeld icoontjes gemaakt voor opties als gevelindelingen, woning uitbreiding en posities van de trap en badkamer. Deze digitale tools zijn, samen met de gerenderde gevelbeelden en ingekleurde plattegronden, duidelijk en makkelijk in gebruik en essentieel voor de samenstelling van de woningen. De consument kan hun budget zelf in de gaten houden doordat de gemaakte keuzen meteen worden doorberekend. Het meer- en minderwerkoverzicht blijven altijd in het zicht naast de woningbeelden. De resultaten worden gebundeld in een op maatwerk samengestelde brochure dat gedownload kan worden. Deze dienen als onderlegger voor de verkoopcontracttekeningen.

<p>Dit frameset-document bevat:<p> <ul> <!--li><a href="https://demo.woonmodule.nl/zuidhavenggw/#house_selector" target="_blank" rel="nofollow">Zuidhaven 9 Herenhuizen</a></li--> <li>https://demo.woonmodule.nl/zuidhavenggw/#house_selector</li> </ul>

Van ‘bouwtekening’ naar kant en klare online tool

Geef ons de tekeningen en wij brengen de structuur aan.

Neem contact op
top
Configureer je eigen tangram model ;)
dubbelklik om het item te draaien.

Bel terug

* verplichte velden