Terug naar overzicht
Bekijk projectwebsite

Torensteepolder - De Bloesem en De Meent

De Torensteepolder is de naam van een ontwikkelingsgebied in Numansdorp en opgedeeld in 5 deelgebieden waarvan De Bloesem en De Meent onderdelen vormen. Woonmodule  heeft hiervoor 2 woningconfigurators ontwikkeld met dezelfde styling maar zijn verschillend in woningaanbod. De Bloesem heeft 20 twee-onder-een-kapwoningen rond een plein met groenvoorziening. De stedenbouwkundige opzet van De Meent zijn groeperingen van 4 blokken van 5 of 7 grondgebonden woningen. Aan beide flanken van deze woonblokken zijn 2 kleinschalige appartementsgebouwen van 4 bouwlagen hoog. Er zijn in totaal 30 appartementen met op elke verdieping 4 appartementen rondom het trappenhuis.

Via de situatie in vogelvlucht, dat als klikbare kaart fungeert, kan de consument hun eerste keuze maken op het woningtype of de kavel. Deze keuze blijft hierbij niet beperkt; de woningconfigurator maakt digitale tools die ervoor zorgen dat de consument met verschillende ruwbouwopties hun woning verder individueel kan maken. Op de woningconfigurator kan elke woning of appartement afzonderlijk bekeken worden. De basisplattegronden van de grondgebonden woningen kunnen naar wens worden aangevuld met bijvoorbeeld een dakkapel, uitbouw of erker waarbij de totaalprijs zich altijd hierbij aanpast. Op de appartementen zijn indelingsvarianten beschikbaar om de woonkamer, badkamer of slaapkamers naar wens te wijzigen. De financiële consequenties zijn bij het kiezen van de ruwbouwopties dus altijd zichtbaar. De resultaten kunnen gedownload worden en geldt als basis bij de verdere verkoopgesprekken met de makelaar. De kassabon blijft onderdeel van de tekenafspraak van de koop- en aanneemovereenkomst.

<p>Dit frameset-document bevat:<p> <ul> <!--li><a href="https://www.woonmodule.nl/debloesem/#house_selector" target="_blank" rel="nofollow">Torensteepolder - De Bloesem en De Meent</a></li--> <li>https://www.woonmodule.nl/debloesem/#house_selector</li> </ul>

Van ‘bouwtekening’ naar kant en klare online tool

Geef ons de tekeningen en wij brengen de structuur aan.

Neem contact op
top
Configureer je eigen tangram model ;)
dubbelklik om het item te draaien.

Bel terug

* verplichte velden