Terug naar overzicht
Bekijk projectwebsite

Nexum Zoetermeer

Het plan Nexum omvat 4 hoekwoningen en 14 tussenwoningen en hebben een variërend woonoppervlak van 145 tot 160 m2. Bovendien zijn de woningen Nul-op-de-meter (NOM).Dit betekent dat de woning een zeer lage warmtevraag heeft en wordt voldoende energie op duurzame wijze opgewekt door o.a. CO2 gestuurde balansventilatie met warmteterugwinning en een luchtwarmtepomp. Alle woningen hebben een plat dak en zijn voorzien van zonnepanelen.

Onze woningconfigurator maakt het mogelijk om de vele woningopties via digitale tools in een online ontwerpmodule te structureren. Het uitgangspunt zijn de woonwensen van de consument en daardoor is er veel keuzevrijheid in opties die uiteenlopen van gevelaanpassingen in kleur en gevelopeningen tot indelingsvarianten en afbouw met vele afwerkingsmogelijkheden. Afhankelijk van de koperskeuzes ziet de consument tegelijkertijd op hun scherm de prijs van de woning veranderen.

<p>Dit frameset-document bevat:<p> <ul> <!--li><a href="https://demo.woonmodule.nl/nexum/#house_selector" target="_blank" rel="nofollow">Nexum Zoetermeer</a></li--> <li>https://demo.woonmodule.nl/nexum/#house_selector</li> </ul>

Van ‘bouwtekening’ naar kant en klare online tool

Geef ons de tekeningen en wij brengen de structuur aan.

Neem contact op
top
Configureer je eigen tangram model ;)
dubbelklik om het item te draaien.

Bel terug

* verplichte velden