Terug naar overzicht

De Noorderstreek

De woningconfigurator bestaat uit een paar digitale tools die het voor de consument mogelijk maakt om hun eigen woning online samen te stellen: vogelvluchtsituatie, overzicht van opties en het downloaden van een maatwerk brochure. Op de realistische gerenderde situatie is in 1 oogopslag het aanbod van de 31 koopwoningen zichtbaar. De kleuren tonen de verkoopstatus van elke woning: vrij voor verkoop, in optie genomen of verkocht.

De situatie werkt als een klikbare kaart met een link om de opties per woning te bekijken. Als een woning is gekozen, kan het in een paar stappen samengesteld worden, waarbij de plattegrond en prijsoverzicht zich direct aanpassen aan elke optiekeuze. De consument heeft de keuzevrijheid om de basisplattegrond aan te passen, Daarbij laten de tekeningen in 2d ingekleurde plattegronden en 3d gerenderde gevelbeelden de consumenten zien hoe hun huis kan worden. Daarnaast, is van alle gemaakte keuzes een meer- en minderwerkoverzicht. De resultaten kunnen de consumenten zelf downloaden en uitprinten wanneer het hun uitkomt.

<p>Dit frameset-document bevat:<p> <ul> <!--li><a href="https://demo.woonmodule.nl/denoorderstreekf4/#house_selector" target="_blank" rel="nofollow">De Noorderstreek</a></li--> <li>https://demo.woonmodule.nl/denoorderstreekf4/#house_selector</li> </ul>

Van ‘bouwtekening’ naar kant en klare online tool

Geef ons de tekeningen en wij brengen de structuur aan.

Neem contact op
top
Configureer je eigen tangram model ;)
dubbelklik om het item te draaien.

Bel terug

* verplichte velden