Terug naar overzicht
Bekijk projectwebsite

Banneplein

De klikbare kaart van Banneplein fungeert als een 3d woningzoeker waarbij 26 grondgebonden woningen zichtbaar zijn in hun stedenbouwkundige context. De woningzoeker helpt de consument met de selectie van hun woning doordat de directe omgeving zichtbaar is. Ook is per woning o.m. de VON prijs en woonoppervlakte aangegeven, alsmede de verkoopstatus.

Via de woningzoeker kan men na het klikken op de gewenste kavel de woning direct aan hun eigen woonwensen aanpassen. Zo kan de badkamer aangepast worden, maar ook het aantal slaapkamers. Bij sommige woningen behoort de toevoeging van een dakterras ook tot de mogelijkheden. Behalve bouwkundige opties zijn er ook  afbouwopties. Vier interieurpakketten en 1 sanitair pakket met de mogelijkheid tot upgrades worden aangeboden. Sfeerbeelden maken de materialisatie van vloer- en wandafwerking zichtbaar. Tenslotte wordt de keuzevrijheid vergroot met borderpakkettten voor de tuin en elektra pakketten.

<p>Dit frameset-document bevat:<p> <ul> <!--li><a href="https://www.woonmodule.nl/banneplein2_4/#house_selector" target="_blank" rel="nofollow">Banneplein</a></li--> <li>https://www.woonmodule.nl/banneplein2_4/#house_selector</li> </ul>

Van ‘bouwtekening’ naar kant en klare online tool

Geef ons de tekeningen en wij brengen de structuur aan.

Neem contact op
top
Configureer je eigen tangram model ;)
dubbelklik om het item te draaien.

Bel terug

* verplichte velden