Terug naar overzicht

Asseliershof

De woningconfigurator van MyOwnHome is als een digitale woningsamensteller waarbij kopers de keuzevrijheid hebben in indeling, grootte en gevel uitstraling. Dankzij het combineren van woonopties kunnen mensen hun eigen woning zelf ontwerpen. Naast deze keuzevrijheid kan de woonconfigurator online kant en klare contractstukken genereren. Dit betekent dat naast gekozen opties, ook bijbehorende elektra worden getoond in de woonconfigurator.

Asseliershof is een betaalbare zelfbouw platform dat voor de gebruiker de deur opent naar het ontwerpen van hun eigen woning, passend binnen hun budget. Met de online woningconfigurator kan de gebruiker eenvoudig zijn woonwensen vertalen in een woningontwerp. Zo kan de gebruiker in een aantal stappen komen tot een volwaardig zelf ontworpen woning, waarbij de kosten van de koperskeuzes direct inzichtelijk worden.

<p>Dit frameset-document bevat:<p> <ul> <!--li><a href="https://demo.woonmodule.nl/asseliershof/#house_selector" target="_blank" rel="nofollow">Asseliershof</a></li--> <li>https://demo.woonmodule.nl/asseliershof/#house_selector</li> </ul>

Van ‘bouwtekening’ naar kant en klare online tool

Geef ons de tekeningen en wij brengen de structuur aan.

Neem contact op
top
Configureer je eigen tangram model ;)
dubbelklik om het item te draaien.

Bel terug

* verplichte velden