Terug naar overzicht
Bekijk projectwebsite

LekkerEIGENhuis

Op initiatief van Era Contour, Koopmans Bouwgroep en Hazenburg Bouw is WoonLAB ontwikkeld. Daarin zijn verschillende TBI ondernemingen gebundeld die de leefomgeving op duurzame manier vernieuwt. Bij WoonLAB draait het om o.m. de verbetering van woonconcepten en het samenstellen van optiecollecties t.b.v. de wensen van de consument. Lekker Eigen Huis is als een nieuw woonconcept hieruit voortgekomen.

Het concept, als Lekker Eigen Huis, waarin bestaande kennis en ervaringen zich doorontwikkelen, is aantrekkelijk omdat het beter is om iets te optimaliseren dat in principe al goed is.  Het programma van eisen is gestandaardiseerd en de uitgangspunten zijn bij elk project grotendeels hetzelfde. Marktpartijen kunnen met conceptuele systemen hierop in spelen met als gevolg efficiëntie en snelheid van besluitvorming en bouwen. Daarnaast, kunnen de doorlooptijden van nieuwbouwprojecten omlaag.

In een paar stappen kunnen professionals een offerte genereren voor een Lekker Eigen Huis project. Er is keus uit verschillende woonsmaken met elk hun eigen stijlkenmerken en optiemogelijkheden op basis van de omgeving, stedenbouwkundige mogelijkheden en wensen van de doelgroep.

LekkerEIGENhuis
LekkerEIGENhuis

Van ‘bouwtekening’ naar kant en klare online tool

Geef ons de tekeningen en wij brengen de structuur aan.

Neem contact op
top
Configureer je eigen tangram model ;)
dubbelklik om het item te draaien.

Bel terug

* verplichte velden